EN | TR

Tebrik (Öğrencilere Yönelik Fikir Yarışması)

21 Aralık 2021 Salı

Tarsus Kaymakamlığı tarafından yürütülen “2021 Yılı Bağımlılıkla Mücadele Eylem Planı” kapsamında, Tarsus Sanayi ve Ticaret Odası ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Üniversitemizde yapılan “Madde ve Teknoloji Bağımlılığından Korunma Yolları” konulu ödüllü fikir yarışmasında  Ebelik Bölümü 1. sınıf öğrencilerimiz birincilik ve ikincilik ödülünü aldılar. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sezgin AYDIN, Ebelik Bölüm başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Eylem TOKER ve dbölüm öğretim elemanları dereceye giren öğrencilerimizi  tebrik ettiler.
Projeleriyle yarışmaya katılarak dereceye giren öğrencilerimizi ve bu süreçte öğrencilerimize danışmanlık yapan öğretim elemanlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.