EN | TR

Tarsus Üniversitesi Ebelik Bölümünden Tarsus Devlet Hastanesine İş Birliği ve Nezaket Ziyareti Gerçekleştirildi.

25 Ekim 2021 Pazartesi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Eylem TOKER, ebelik bölümü öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Gülüzar SADE ve Dr. Öğr. Üyesi Tuğçe SÖNMEZ Tarsus Devlet Hastanesine nezaket ve iş birliği ziyareti gerçekleştirdi. Bu ziyarette doğumhane, emzirme polikliniği, gebe okulu ve aile planlaması üniteleri gezildi. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Dursun GÖLGE ve  Doğumhane Birimi Sorumlu Ebesi Fatma GÖKKOCA ile görüşmelerde bulunuldu. Yapılan görüşmelerde gelecek dönemler için iki kurum arasında yürütülecek üniversite-hastane işbirliği faaliyetleri konuşuldu.
 Ebelik Bölüm Başkanlığı