EN | TR

Kariyer Planlama: Özel Sektör Webinarı

07 Aralık 2022 Çarşamba

OD107 Kariyer Planlama dersi kapsamında "Kariyer Planlama: Özel Sektör" webinarı gerçekleştirildi.1. sınıf ebelik öğrencileri özel sektörde ebelik mesleği ve önemi hakkında bilgi sahibi oldular. Özel sektörde işe başlama, çalışma koşulları, mesleki sorumluluklar gibi konular hakkında bilgi edindiler. İnteraktif olarak gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler ileride yapacakları meslekleri ile ilgili merak ettikleri sorularının özel sektör boyutunu konuşmacı Kübra EVGİN’e yönlendirerek etkinliğe katılım sağladılar.
Planlanan webinar etkinliğinin geçtiğimiz yıldan farklı bir konuşmacının katılımı ile gerçekleştirilecek olmasından dolayı, etkinlik 2. sınıf ebelik öğrencilerine de duyuruldu ve onların da bilgilerinin güncellenmesi sağlandı.