EN | TR

Tebrik (Kongre)

23 Mayıs 2022 Pazartesi

Tarsus Üniversitesi  Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Öğretim Elemanları 2. Uluslararası Anadolu Ebeler Derneği Kongresi'ne 1 konuşma, 3 sözel bildiri ve 1 poster bildiri ile katılmıştır.
Ebelik Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Eylem TOKER "Ebelik Mesleki İş Gücünün Ülke Sağlık Sistemlerine Entegrasyonu, Ebelik Bakımı Nasıl Sağlanmalıdır?" başlıklı konuşmasını gerçekleştirmiş ve aynı zamanda "Ebelerin ve Lohusaların Farmakovijilans Konusunda Bilgi, Tutum ve Uygulamalarının Değerlendirilmesi" başlıklı sözel bildiri sunumunu gerçekleştirmiştir.
Ebelik Bölümü Öğretim Elemanlarımızdan Arş. Gör. Seda Güray Ebelik Bölümü Öğretim Elemanlarımızın birlikte gerçekleştirmiş olduğu ""Hayat, Sanat, Mucize…” Ebelerin Ebelik Mesleğine İlişkin Algıları: Metafor Çalışması" başlıklı  sözel bildirimi sunumunu gerçekleştirmiştir.
Ebelik Bölümü Öğretim Elemanlarımızdan Arş. Gör. Zeynep Seyyide KAYA  ise "Premenstrüel Sendrom Semptom Yönetiminde Kişilerarası İlişkiler Temelli Danışmanlığın Etkisi" başlıklı sözel bildiri sunumunu gerçekleştirmiş olup, ayrıca kongrede  "Obstetrik Şiddet ve Ebelik" Başlıklı Poster Bildirisi ile yer almıştır. 
Ebelik Bölümü hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.